За заявки на стойност над 25.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА, а за поръчки под тази стойност се начислява транспортна услуга, размерът на която е в зависимост от стойността на поръчката.

1) При заявки на стойност до 4,99 лв, цената на доставката е 3,00 лв.
2) При заявки на стойност между 5,00 – 9,99 лв, цената на доставката е 2,00 лв.
3) При заявки на стойност между 10,00 – 24,99 лв, цената на доставкатата е 1,00 лв.

4) При заявки на стойност над 25,00 лв, доставката е безплатна!

Доставката се осъществява в рамките на 1 час, от момента на приемане на заявката. Доставки се извършват в рамките на град Пловдив. Стойността на транспортните разходи не е включена в цената на продуктите и артикулите изложени в интернет. Тя се определя съгласно сумата на поръчаното, като Клиентът може да се осведоми за нея по време на извършване на поръчката – на страницата на количката – още преди да започне процедурата по изпълнение на поръчката. Цената на разходите за доставка се калкулира в стойността на поръчката и е посочена под информацията, публикувана за поръчвания артикул в секция „Количка“. Сумата за доставка се поема от клиента(за поръчки под 25.00 лв.). Възможно е забавяне в посочените срокове за доставка, за което Клиентът следва да бъде своевременно уведомен от страна на Супа Бар.

ПЛАЩАНЕ
Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
Плащания се осъществяват чрез наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

Благодарим ви че избрахте Супа Бар.