FORGOT YOUR DETAILS?

Доставка и плащания

За поръчки, доставени на място, се начислява транспортна услуга, размерът на която зависи от стойността на поръчката.

  1. За поръчки ПОД 29.99 лв. таксата за доставка е 4,50 лв.
  2. За поръчки НАД 30.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Доставката се осъществява в рамките на 1 час, от момента на приемане на заявката. Доставки се извършват в рамките на град Пловдив.

Стойността на транспортните разходи не е включена в цената на продуктите и артикулите изложени в интернет. Клиентът може да се информира за нея по време на извършване на поръчката – на страницата на количката – още преди да започне процедурата по изпълнение на поръчката.

Цената на разходите за доставка се калкулира в стойността на поръчката и е посочена под информацията, публикувана за поръчвания артикул в секция „Количка“. Сумата за доставка се поема от клиента.

Възможно е забавяне в посочените срокове за доставка, за което Клиентът следва да бъде своевременно уведомен от страна на Супа Бар.

ПЛАЩАНЕ

Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включен ДДС.

Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.

Плащания се осъществяват чрез наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента.

При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

Благодарим ви че избрахте Супа Бар.

TOP